Kontrast:

Dnia 15 marca Pan dr inż. Piotr Bernat spotkał się ze słuchaczami UTW Prudnik. W trakcie wykładu omawiano zagadnienie zdrowego żywienia w kontekście stosowania aktualnych zaleceń żywieniowych. W efekcie wypracowano wytyczne obejmujące zasady zdrowego stylu życia.

Po wykładzie nastąpiła część praktyczna, w trakcie której zebrani degustowali zupę gulaszową. Węgierskie danie przygotowano specjalnie na podsumowanie cyklu spotkań poświęconych zagadnieniom dietetycznym i żywieniowym.
Potrawę przygotował zaprzyjaźniony z UTW Prudnik przedstawiciel narodu węgierskiego Pan Janosz Gingler.

Serdecznie dziękujemy!




REKRUTACJA na studia:  77 4474849
Budynek A, ul. Chodowieckiego 4, sala 210

rekrutacja.pans.nysa.pl




Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Nysie © 2022. Kontakt z webmasterem, napisz do: Adam Dudek , Łukasz Wąsik