Centrum Badawczo-Edukacyjne Konserwacji Zabytków
PWSZ w Nysie

Badania Edukacja Usługi Partnerzy

Weź udział w projekcie Leonardo da Vinci- ReSpect - REKRUTACJA TRWA

W związku z dużym zainteresowaniem ze strony studentów Instytutu Architektury, udziałem w wyjazdach szkoleniowych, w ramach projektu ReSpect, prosimy wszystkich zainteresowanych o wypełnienie załączonego w postaci pliku Word dokumentu oraz o dostarczenie go do pokoju nr 113, w budynku przy ul. Chodowieckiego 4. Bądź też przesłanie zeskanowanego dokumentu na adres centrumkonserwacji@pans.nysa.pl.

Termin składania dokumentów mija 15.01.2014 roku. Osoby które zostaną wybrane do udziału w projekcie zostaną poinformowane telefonicznie bądź mailowo po zakończeniu procesu rekrutacji.

Formulary ReSpect [ .doc ]

 
  
Centrum Badawczo-Edukacyjne Konserwacji Zabytków Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Nysie © 2018    
kontakt z webmasterem:  
Instytut Architektury - architektura i urbanistyka, konserwacja i ochrona zabytków, Instytut Dietetyki - dietetyka kliniczna, dietetyka administracyjna, Instytut Bezpieczeństwa Wewnętrznego - bezpieczeństwo systemów informatycznych, bezpieczeństwo ekonomiczne, Instytut Neofilologii - filologia angielska, filologia germańska, język biznesu angielski - business english, Instytut Finansów - rachunkowość i kontrola finansowa, finanse przedsiębiorstw, zabezpieczenie społeczne, Instytut Historii - analityk stosunków międzynarodowych, integracja europejska, polityka gospodarcza, Instytut Informatyki - grafika komputerowa i multimedia systemy internetowe, systemy i sieci komputerowe, bezpieczeństwo sieci i systemów informatycznych, Instytut Jazzu - jazz i muzyka estradowa, Instytut Kosmetologii - kosmetologia specjalistyczna, chemia i technologia kosmetyczna, Instytut Pielęgniarstwa - pielęgniarstwo (stacjonarne), pielęgniarstwo pomostowe (A, B, C, D), Instytut Zdrowia Publicznego - ratownictwo medyczne , zdrowie publiczne, Instytut Zarządzania - zarządzanie produkcją i usługami, zarządzanie bezpieczeństwem, zarządzanie jakością
Zobacz nasz profil na FACEBOOK