Szkolenie pn. "Zintegrowany Systemu Dobrych Praktyk
GMP/GHP oraz HACCP"
Regionalne Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Innowacyjnych
przy PWSZ w Nysie w dniach 3 i 10 marca 2016r. organizuje szkolenie pn. "
Zintegrowany System Dobrych Praktyk GMP/GHP oraz HACCP". Szkolenie poprowadzi
dr inż. Jarosław Wąsiński, praktyk, ekspert w Regionalnym Centrum Transferu
Wiedzy i Technologii Innowacyjnych PWSZ w Nysie.
- CEL SZKOLENIA
Celem szkolenia jest nabycie umiejętności nadzorowania i utrzymania istniejącego
Zintegrowanego Systemu Dobrych Praktyk GMP/GHP oraz HACCP.
- TERMIN SZKOLENIA
3 i 10 marca 2016r.
Godz. 13.00 - 19.00
Liczba godzin: 6h/ dzień
- MIEJSCE SZKOLENIA
Regionalne Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Innowacyjnych przy
Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Nysie, sala nr 4.
- UCZESTNICY SZKOLENIA:
a) Właściciele i pracownicy zakładów obrotu żywnością (sklepy,
hurtownie),
b) Właściciele i pracownicy zakładów produkcji żywności (cukiernie,
piekarnie, wytwórnie lodów, zakłady garmażeryjne, przetwórnie owocowo-warzywne),
c) Właściciele i pracownicy zakładów żywienie zbiorowego
(restauracji, stołówek w żłóbkach, przedszkolach, szkołach, szpitalach, domach
dziecka, bursach, stołówek studenckich i przyzakładowych) pracowników branży
spożywczej nowo przyjmowanych lub sezonowych
- KOSZTY
a) Szkolenie jest bezpłatne.
b) W trakcie szkolenia-warsztatów istnieje możliwość konsultacji
dotyczących systemu GMP/GHP/HACCP funkcjonującego w państwa organizacji.
- POTWIERDZENIE UCZESTNICTWA:
W celu zgłoszenia uczestnictwa prosimy o kontakt z Regionalnym Centrum Transferu
Wiedzy i Technologii Innowacyjnych PWSZ w Nysie w terminie do 1 marca br.
tel. 77 409 16 82, e-mail: rctwiti@pans.nysa.pl.
Plan szkolenia [ .pdf ]
Uczestnicy szkolenia otrzymają materiały szkoleniowe.
Serdecznie zapraszamy.
Anna Lisowska
Regionalne Centrum Transferu Wiedzy
i Technologii Innowacyjnych PWSZ w Nysie