Instytut Dietetyki
15 września 2010 rok - dzień dla szkół gimnazjalnych
Temat
Forma
Prowadzący
Godzina
L. osób
Sala
Profilaktyka nadwagi i otyłości jako element stylu życia
Wykład dr inż. Ewa Malczyk
9.00 - 10.00
90
13D
ABC racjonalnego żywienia młodzieży Wykład dr inż. Joanna Wyka
10.00 - 11.00
90
13D
Na talerzu u nastolatka

Warsztaty

dr inż. Joanna Wyka

11.00 - 12.00

30
4D
Na talerzu u nastolatka Warsztaty dr inż. Joanna Wyka
12.00 - 13.00
30
4D

Odżywianie sportowców:

  • prezentacja sposobu przygotowania przykładowej odżywki, napoju izotonicznego oraz posiłku potreningowego
  • omówienie przekąsek dla sportowców, degustacja
Warsztaty mgr inż. Marta Misiarz
11.00 - 12.00
30
9D

Odżywianie sportowców:

  • prezentacja sposobu przygotowania przykładowej odżywki, napoju izotonicznego oraz posiłku potreningowego
  • omówienie przekąsek dla sportowców, degustacja
Warsztaty mgr inż. Marta Misiarz
12.00 - 13.00
30
9D

Odżywianie sportowców:

  • prezentacja sposobu przygotowania przykładowej odżywki, napoju izotonicznego oraz posiłku potreningowego
  • omówienie przekąsek dla sportowców, degustacja
Warsztaty mgr inż. Marta Misiarz
13.00 - 14.00
30
9D
16 września 2010 rok - dzień dla szkół ponadgimnazjalnych
Zachowanie żywieniowe młodzieży w kontekście zaleceń racjonalnego żywienia Wykład dr n.med. Beata Całyniuk
9.00 - 10.00
90
13 D
Zachowania zdrowotne młodzieży Wykład dr n.med. Edyta Fatyga
10.00 - 11.00
90
13 D
Ocena jakości jadłospisów Warsztaty dr n.med. Beata Całyniuk
11.00 - 12.00
30
4 D
Ocena jakości jadłospisów Warsztaty dr n.med. Beata Całyniuk
12.00 - 13.00
30
4 D

Odżywianie sportowców:

  • prezentacja sposobu przygotowania przykładowej odżywki, napoju izotonicznego oraz posiłku potreningowego
  • omówienie przekąsek dla sportowców, degustacja
Warsztaty mgr inż. Marta Misiarz
11.00 - 12.00
30
9 D

Odżywianie sportowców:

  • prezentacja sposobu przygotowania przykładowej odżywki, napoju izotonicznego oraz posiłku potreningowego
  • omówienie przekąsek dla sportowców, degustacja
Warsztaty mgr inż. Marta Misiarz
12.00 - 13.00
30
9 D

Odżywianie sportowców:

  • prezentacja sposobu przygotowania przykładowej odżywki, napoju izotonicznego oraz posiłku potreningowego
  • omówienie przekąsek dla sportowców, degustacja
Warsztaty mgr inż. Marta Misiarz
13.00 - 14.00
30
9 D
StartGaleriaO festiwalu w NysieKomitet organizacyjnyProgram NFNPoprzednie festiwaleWspółfinansowaniePatronatyKonferencja festiwalowa